Trinta agurkinė sriuba

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Agurkinė sriuba
Agurkinė sriuba
Agurkinė sriuba
Autorius apie receptą: Mėsos ir žuvies aš, turbūt, niekada neatsisakysiu, bet kartais organizmui leidžiu pailsėti ir pasigaminu kažką veganiško. Juolab, kad ir mano vaikas pareiškė, kad ji yra Mėsos ir žuvies aš, turbūt, niekada neatsisakysiu, bet kartais organizmui leidžiu pailsėti ir pasigaminu kažką veganiško. Juolab, kad ir mano vaikas pareiškė, kad ji yra vegetarė ir mėsos prašom nekišti. Aš tą jau seniai pastebėjau, nes mieliau valgo daržoves, kruopas nei mėsą ar žuvį. Tai va, laikas nuo laiko ir aš prisijungiu prie mėsos nevalgymo ir pagaminu kažką veganiško. Šį kartą tobulo skonio sriuba. Samtis ir sriuba, tai neišskiriami draugai, o kaip žinote, sriubas aš dievinu. Visi esame įpratę valgyti raugintų agurkų sriubą su perlinės kruopomis. O ar teko valgyti trintą raugintų agurkų sriubą? Ne? Tuomet puikus metas išbandyti (...daugiau) Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
3 vienetai raugintų agurkų (didelių arba 5 mažesnių)
2 vienetai morkų
2 vienetai bulvių
1 vienetas poro (didelio)
1 vienetas svogūnų
3 skiltelės česnako
2 šaukštai aliejaus
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
0.5 šaukštelio maltos ciberžolės
0.5 vieneto aitriosios paprikos
1 litras vandens (arba daržovių sultinio)
1 saujelė žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Gilioje keptuvėje arba puode įkaitiname aliejų.
2.
Susmulkiname svogūnus, česnakus, suberiame į keptuvę ir trumpai apkepame.
3.
Sutarkuojame morką, mažais kubeliais supjaustome bulves ir porą, beriame į keptuvę, pakepiname 2 min.
4.
Užpilame vandeniu arba sultiniu, kad viską apsemtų. Verdame iki kol daržovės suminkštės.
5.
Kubeliais susmulkiname agurkus, pasmulkiname papriką, beriame į puodą su daržovėmis. Pabarstome druska, pipirais, ciberžole. Verdame 15 minučių.
6.
Sutriname elektriniu trintuvu iki vientisos masės.
7.
Pasmulkiname žalumynus ir prieš tiekiant pabarstome sriubą.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Kęstas
2020-02-12 03:41
Visai neblogai. Agurkine dar nuo seno megau valgyti. Tik netrinta. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital