Trijų sūrių pica

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Trijų sūrių pica
Autorius apie receptą: Labiau idėja, o ne receptas. Kiekvieno sūrio reiktų rinktis pagal asmeninį skonį, taip pat galima eksperimentuoti ir dėti skirtingus sūrius, taip atrandant Jūsų Labiau idėja, o ne receptas. Kiekvieno sūrio reiktų rinktis pagal asmeninį skonį, taip pat galima eksperimentuoti ir dėti skirtingus sūrius, taip atrandant Jūsų mėgstamiausią derinį. (...daugiau) Daiva, Cukruoti Debesys
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai picos paplotėlių (plonų, 25 cm skersmens)
200 gramų mocarela sūrio
100 gramų fermentinio sūrio
1 vienetas šalotinių svogūnų
50 gramų sūrio su melsvuoju pelėsiu
pagal poreikį alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Fermentinį sūrį sutarkuoti. Mocarelą ir sūrį su melsvuoju pelėsiu supjaustyti. Svogūną supjaustyti plonais žiedais.
2.
Picos padus pašlakstyti alyvuogių aliejumi. Berti tarkuotą fermentinį sūrį, sudėti svogūną, mocarelą, sūrį su melsvuoju pelėsiu (jį galima keisti bri, ožkų pieno ar kietuoju sūriu).
3.
Siūlyčiau picą kepti, nustačius griliaus rėžimą apie 5 min., kol sūris gražiai išsilydys, šiek tiek apkeps. Svarbu atidžiai stebėti, nes kepant griliaus rėžimu, galima labai greitai sudeginti gaminį.
4.
Leisti šiek tiek atvėsti. Ypač skanu su vynuogėmis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital