Trijų sluoksnių pyragas

AUTORIUS:
Adelė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 47)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 47)
Trijų sluoksnių pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4 kiaušiniai
100 g margarino
100 g miltų
100 g cukraus
1 žiupsnelis druskos
1 šaukštelis kepimo miltelių
300 g varškės
1 šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinių trynius atskirkite nuo baltymų.
Baltymus su žiupsneliu druskos išplakite iki putų.
Trynius išplakite su cukrumi, įmaišykite ištirpintą ir atvėsusį margariną, kepimo miltelius, miltus.
Varškę ištrinkite su vaniliniu cukrumi ir pagal skonį dar įmaišykite cukraus.
Į kepimo formą supilkite tešlą. Kepkite 20 minučių 180-200 laipsnių orkaitėje. Po to ant viršaus paskirstykite varškę ir ant viršaus sudėkite baltymo putas.
Kepkite 150 laipsnių orkaitėje apie 10 minučių.
Skanaus!
AUTORIUS: Adelė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital