Trijų skonių sluoksniuotos tešlos sausainukai

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
Trijų skonių sluoksniuotos tešlos sausainukai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
sluoksniuotos tešlos,
medaus,
graikinių riešutų,
aguonų,
cinamono.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Medų ištirpinkite. Juo ištepkite tešlos lakštus. Ant vieno lakšto dėkite sutrupintus riešutus, ant kito aguonas, ant trečio cinamoną. Viską susukite į volelį ir supjaustykite riekelėmis. Kepkite karštoje orkaitėje apie 8 min.
AUTORIUS: Sandra
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital