Trijų ingredientų tortas "Zuikučių puota"

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Sluoksniuotos tešlos tortas - trys ingredientai
Sluoksniuotos tešlos tortas - trys ingredientai
Sluoksniuotos tešlos tortas - trys ingredientai
Sluoksniuotos tešlos tortas - trys ingredientai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 kilogramas bemielės sluoksniuotos tešlos
500 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
385 gramai kondensuoto pieno, saldinto (1 indelio)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Tešlą šiek tiek atšildyti, bet ne visiškai. Subadyti šakute. Tešlos lapelius supjaustyti į ilgas juosteles.
2.
Į kepimo popieriumi patiestą skardą dėti juosteles. Tarp juostelių palikti tarpus, nes kepant plečiasi. Kepti iki 190 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 12 - 15 minučių.
3.
Grietinėlę išplakti iki standumo, plona srovele supilti kondensuotą pieną ir gerai išmaišyti.
4.
Į 26 cm skersmens atsegamą kepimo formą įtiesti maistinę plėvelę (palikite ilgesnius kraštus, kad būtų kuo uždengti tortą). Į formą dėti pirmą sluoksnį kremo. Tada sudėti juosteles vieną šalia kitos, per ilgas - perlaužti, kad tilptų į formą. Vėl dėti sluoksnį kremo, po to juostelės, vėl kremas, juostelės.
5.
Likusias juosteles sutrupinti.
6.
Tortą uždengti maistine plėvele ir palaikyti šaldytuve per naktį.
7.
Atsegti formą, nuimti plėvelę. Apversti ant padėklo. Apibarstyti likusių juostelių trupiniais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital