Traškūs žiediniai kopūstais džiūvėsėliuose

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Traškūs žiediniai kopūstais džiūvėsėliuose
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas žiedinių kopūstų (vidutinio)
1 stiklinė maltų džiūvėsėlių
1 šaukštelis maltos ciberžolės (arba kario prieskonių)
1 šaukštelis paprikos miltelių
1 šaukštelis česnako miltelių
1 šaukštelis garam masala prieskonių
1 šaukštelis himalajų druskos
1 šaukštelis džiovinto raudonėlio
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Žiedinį kopūstą nuplauname, išskaidome žiedynais.
2.
Pakepiname žiedinį kopūstą keptuvėje su aliejumi, pavartant, apie 10 min. Paliekame šiek tiek atvėsti.
3.
Maltus džiūvėsėlius sumaišome su prieskoniais.
4.
Šiek tiek atvėsusius žiedinių kopūstų gabaliukus sumaišome su džiūvėsėliais, kad tolygiai apliptų. Sudedame ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos.
5.
Kepame iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 - 40 min. Kepimo laikas priklauso nuo jūsų orkaitės galingumo.
6.
Patiekiau su kreminiu sūrio padažu, kurio receptą rasite čia .
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital