Traškūs vištienos odelių kepsneliai su raugintais kopūstais

AUTORIUS:
Kotryna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Įdarytos odelės kepsniai
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Šis patiekalas tikrai nei labai dietiškas, nei ypatingai propaguojantiems sveiką mitybą, tačiau retkarčiai tokiu skanėstu pasileipinti visai skanu. Naudoju odeles nuo Šis patiekalas tikrai nei labai dietiškas, nei ypatingai propaguojantiems sveiką mitybą, tačiau retkarčiai tokiu skanėstu pasileipinti visai skanu. Naudoju odeles nuo ketvirčių, odeles labai atsargiai nuimu, kad kuo mažiau pažeisti. Receptą radau mamyčių forume ir man jis labai patiko! (...daugiau) Kotryna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
6 vienetai vištų odelių (naudoju nuo ketvirčių)
300 gramų raugintų kopūstų (apytikriai)
2 skiltelės česnako
2 vienetai rozmarinų šakelių
0.5 šaukštelio pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Česnaką susmulkinu ir sumaišau su rozmarinu ir pipirais. Įtrinu vištų odeles ir palieku pasimarinuoti keliolika minučių.
2.
Kiekvieną odelę ištiesiu išorine pusę į apačią. Į vidurį dedu gerai nusunktų kopūstų, odelės kraštus užlenkiu ant viršaus. Jei odelės nedidelės, sutvirtinu mediniais smeigtukais, jei kraštai pakankamai platūs, pakanka tiesiog užlankstyti.
3.
Dedu į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą, sujungimu į apačią. Į formą pilu truputį vandens, kad vos vos apsemtų apačią. Kepu iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių. Skanaus!
AUTORIUS: Kotryna
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital