Traškūs vištienos kepsniukai keptuvėje

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Traški vištiena keptuvėje
Traški vištiena keptuvėje
Traški vištiena keptuvėje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
450 gramų vištienos krūtinėlės
70 gramų kietojo sūrio
2 šaukšteliai prieskonių vištienai
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek aliejaus (kepimui)
Apvoliojimui:
2 vienetai kiaušinių
šiek tiek miltų
šiek tiek maltų džiūvėsėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Vištienos krūtinėlę sumalti, suberti tarkuotą sūrį, prieskonius ir gerai išminkyti.
2.
Iš masės suformuoti nedidelius, pailgus kepsnelius. Juos pavolioti miltuose, merkti į kiaušinio plakinį ir apvolioti džiūvėsėliuose.
3.
Dėti kepsniukus į keptuvę su įkaitintu aliejumi ir kepti, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių. Išimti ant popierinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų aliejus.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
salotos, mišrainės
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital