Traškūs vištienos kepsniai su pomidorų ir mocarelos salotomis

AUTORIUS:
LaMaistas.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Traškūs vištienos kepsniai su pomidorų ir mocarelos salotomis
Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai
Traškūs vištienos kepsniai su pomidorų ir mocarelos salotomis
Traškūs vištienos kepsniai su pomidorų ir mocarelos salotomis
Autorius apie receptą: Gardieji vištienos kepsniai - traškūs, minkšti ir labai skanūs. Tiekiami su pomidorų ir mocarelos salotomis, kurios suteikia gaivumo. Paruošimas nesudėtingas, neužima daug Gardieji vištienos kepsniai - traškūs, minkšti ir labai skanūs. Tiekiami su pomidorų ir mocarelos salotomis, kurios suteikia gaivumo. Paruošimas nesudėtingas, neužima daug laiko ir nėra įmantru, tad puikiai tiks visos šeimos pietums. Receptas adaptuotas pagal Sip and feast (...daugiau) LaMaistas.lt
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
900 gramų vištienos krūtinėlės
pagal poreikį alyvuogių aliejaus
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
Apvoliojimui:
3 vienetai kiaušinių
200 gramų džiūvėsėlių
120 gramų kvietinių miltų
1 pundelis petražolių
1 šaukštelis džiovintų bazilikų
1 šaukštelis džiovinto raudonėlio
1 šaukštelis džiovintų petražolių
1 šaukštas česnako miltelių
0.5 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
Salotoms:
1 pundelis baziliko
400 gramų vyšninių pomidorų (arba 3 didesnių paprastų pomidorų, pasmulkintų)
200 gramų mocarela sūrio (naudojome rutuliukus, bet tinka ir klasikinės formos)
1 vienetas rausvųjų svogūnų
60 gramų alyvuogių aliejaus
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Salotoms pomidoriukus ir mocarelos rutuliukus perpjauti pusiau, sudėti į dubenį.
2.
Svogūną susmulkinti, sukapoti baziliko lapelius ir suberti į dubenį su pomidorais, pilti alyvuogių aliejų, berti druską ir išmaišyti. Atidėti pusvalandžiui kol kepsite kepsnelius.
3.
Į dubenį berti džiūvėsėlius, džiovintus bazilikus, petražoles, raudonėlį, druską, pipirus, česnako miltelius, kapotas petražoles ir išmaišyti.
4.
Į dubenėlį įmušti kiaušinius, į kitą dubenėlį suberti miltus.
5.
Vištienos filę išmušti iki plonų kepsnelių. Kad gražiau išsimuštų, aš dėjau į šaldymui skirtą maišelį ir tuomet išmušiau.
6.
Kiekvieną kepsnelį pabarstyti druska, pipirais, apvolioti miltuose, tuomet kiaušinio plakinyje, galiausiai - džiūvėsėliuose.
7.
Į keptuvę pilti aliejaus, įkaitinti, dėti kepsnius ir kepti iš abiejų pusių po kelias minutes iki kol iškeps.
8.
Iškepusius kepsnelius tiekti su paruoštomis salotomis.
LaMaistas.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital