Traškūs vištienos kepsneliai su riešutų plutele

AUTORIUS:
Irena
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Traškūs vištienos kepsneliai su riešutų plutele
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Traškūs ir labai skanūs vištienos kepsneliai orkaitėje įdomiau - ne su maltais džiūvėsėliais, o su riešutais Traškūs ir labai skanūs vištienos kepsneliai orkaitėje įdomiau - ne su maltais džiūvėsėliais, o su riešutais Irena
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai vištienos filė
200 gramų žemės riešutų (arba migdolų)
2 saujos miltų
1 vienetas kiaušinių
3 šaukštai vandens
šiek tiek druskos
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Vištienos filė pjauti į 2 - 3 dalis išilgai, į plonesnius gabaliukus.
2.
Kiaušinį lengvai išplakti su vandeniu, druska ir pipirais.
3.
Riešutus susmulkinti virtuviniu kombainu, pulsuojant iki smulkių trupinių. Nepermalti, kitaip riešutai ims skirti aliejų ir pavyks riešutų sviestas.
4.
Kiekvieną vištienos gabaliuką pamirkyti miltuose, tuomet kiaušinių plakinyje, tuomet riešutuose.
5.
Vištieną sudėti į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepti iki 190 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 - 25 minutes.
AUTORIUS: Irena
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital