Traškūs vištienos kepsneliai su padažu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Traškūs vištienos kepsneliai su padažu
Traškūs vištienos kepsneliai su padažu
Traškūs vištienos kepsneliai su padažu
Autorius apie receptą: Kukurūzų dribsniai ir kukurūzų tortilijos mano šeimoje dažnai pasitarnauja kaip puikus būdas traškiai vištienai ar žuviai paruošti. Šį kartą dalinuosi traškios Kukurūzų dribsniai ir kukurūzų tortilijos mano šeimoje dažnai pasitarnauja kaip puikus būdas traškiai vištienai ar žuviai paruošti. Šį kartą dalinuosi traškios vištienos kukurūzų dribsniuose ir tobulo garstyčių padažo receptu. Beje, vištienai marinuoti ir ruošti nenaudojau druskos, na, nes valgėme su padažu, todėl jei norite - marinuodami vištieną pagardinkite ją druska.⠀ (...daugiau) Jolanta, Zuikio receptai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų vištienos krūtinėlės
2 stiklinės kukurūzų dribsnių
0.5 stiklinės pasukų (apie 115 gramų)
60 gramų čederio sūrio (apytikriai, smulkiai tarkuoto)
2 šaukštai avižinių miltų
pagal poreikį alyvuogių aliejaus
Padažui:
1/4 stiklinės dižono garstyčių (apie 60 gramų )
1/4 stiklinės medaus (apie 70 gramų)
1/4 stiklinės graikiško jogurto (apie 70 gramų)
0.5 vieneto citrinų
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Vištieną supjaustyti kąsnio dydžio gabalėliais arba juostelėmis, sudėti į dubenį, tuomet pilti pasukas, išmaišyti ir dėti į šaldytą. Palaikyti 20 minučių.
2.
Į dubenį berti kukurūzų dribsnius, miltus, tarkuotą sūrį ir išmaišyti. Paruoštame mišinyje apvolioti vištienos gabalėlius.
3.
Kepimo formą ištiesti kepimo popieriumi, sudėti kepsnelius ir apšlakstyti alyvuogių aliejumi.
4.
Kepti įkaitintoje iki 200 C laipsnių temperatūros orkaitėje 15-20 minučių.
5.
Padažui į dubenėlį dėti garstyčias, medų, graikišką jogurtą, pilti aliejų, įspausti citrinos sultis, berti druską, išmaišyti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital