Traškūs vištienos ir sūrio kamuoliukai

AUTORIUS:
LaMaistas.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Traškūs vištienos ir sūrio kamuoliukai
Traškūs vištienos ir sūrio kamuoliukai
Traškūs vištienos ir sūrio kamuoliukai
Traškūs vištienos ir sūrio kamuoliukai
Traškūs vištienos ir sūrio kamuoliukai
Traškūs vištienos ir sūrio kamuoliukai
Traškūs vištienos ir sūrio kamuoliukai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų vištienos faršo
100 gramų fermentinio sūrio
3 šaukštai krakmolo
1 šaukštelis prieskonių vištienai
1 saujelė kalendros (svogūnų laiškų ar špinatų)
2 skiltelės česnako
pagal skonį druskos
šiek tiek aliejaus (kepimui)
Apvoliojimui:
2 vienetai kiaušinių baltymų
pagal poreikį maltų džiūvėsėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Vištieną pagardinti prieskoniais, dėti 1 šaukštą krakmolo, išspaustą česnaką, smulkintus žalumynus, išmaišyti, sudėti likusį krakmolą ir dar kartą gerai išmaišyti (viską maišyti šakute).
2.
Sūrį supjaustyti į 10 kubelių.
3.
Rankas pasitepti aliejumi (kad neliptų mėsa) ir padalinti į 10 vienodo dyžio kamuoliukų. Iš kiekvieno delne formuoti „paplotėlį“, dėti gabalėlį sūrio, užspausti kraštus ir pakočioti tarp delnų, suformuojant kamuoliuką.
4.
Kiaušinių baltymus lengvai suplakti. Kiekvieną faršo kamuoliuką mirkyti į kiaušinio baltymą, tuomet į maltus džiūvėsėlius.
5.
Kamuoliukus virti gerai įkaitintame aliejuje (aliejaus turi būti tiek, kad kamuoliukai panirtų į aliejų), kol apskrus iš visų pusių.
6.
Ištraukus sudėti ant rankšluostinio popieriaus, kad sugertų aliejaus perteklių.
7.
Tiekti su pomidorų padažu.
RECEPTO DRAUGAS:
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Inga
2018-05-21 09:57
Pritariu. Mano vaikas naujovių nemėgsta, bet šitą naujovę greit suragavo ATSAKYTI
Monika
2018-05-18 11:45
Super skanu, vos kelis spėjau paragauti, nes vaikai visus akimirksniu suvalgė! Kitą kartą kepsiu iš dvigubos normos :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital