Traškūs virtų bulvių ir morkų kukulaičiai

AUTORIUS:
Renata
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Virtų bulvių kukuliai
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai paprasta paruošti ir labai skanu! Dažniausiai valgome su šviežiomis daržovėmis ir grietinės padažu arba prie mėsos patiekalų Labai paprasta paruošti ir labai skanu! Dažniausiai valgome su šviežiomis daržovėmis ir grietinės padažu arba prie mėsos patiekalų Renata
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
150 gramų morkų (virtų)
300 gramų bulvių (virtų)
1 vienetas kiaušinių
40 gramų manų kruopų
1 žiupsnelis druskos
šiek tiek džiūvėsėlių (apvoliojimui)
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Bulves ir morkas sutrinti grūstuve arba sutarkuoti.
2.
Berkite manus, druskos ir įmuškite kiaušinį. Išmaišykite ir išminkykite.
3.
Drėgnomis rankomis formuokite kukuliukus ir juos apvoliokite džiūvėsėliuose.
4.
Kepkite įkaitintame aliejuje iš visų pusių, kol apskrus.
AUTORIUS: Renata
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Jonas
2020-10-08 16:57
O kam tie manai reikalingi? Jų visai nereikia. Senas receptas tik pridejai morkų ir džiūvėsėliai ne į tema ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital