Traškūs varškiniai čeburekai su vištiena

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 17
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Varškiniai čeburekai su vištiena
Autorius apie receptą: Šiuos puikius čeburekus kepiau iš varškinės tešlos ir įdariau vištiena. Iš recepte nurodyto produktų kiekio jų pagaminsite apie 17 vienetų. Šiuos puikius čeburekus kepiau iš varškinės tešlos ir įdariau vištiena. Iš recepte nurodyto produktų kiekio jų pagaminsite apie 17 vienetų. Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 17
Tešlai:
300 gramų miltų
180 gramų varškės 9%
2 vienetai kiaušinių
2 šaukštai grietinės
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
300 gramų vištų šlaunelių (smulkintos mėsos)
1 vienetas svogūnų
1 šaukštas grietinės
pagal skonį pipirų
pagal skonį druskos
pagal skonį prieskoninių žolelių
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Smulkintą vištieną pagardinau pipirais, druska ir žolelėmis, įdėjau grietinės ir išmaišiau.
2.
Į varškę įmušiau kiaušinius, įdėjau grietinės ir viską išmaišiau. Miltus, kepimo miltelius ir druską įmaišiau į varškės masę.
3.
Tešlą padalinti vienodo dydžio kamuoliukais. Iš paruoštos masės kočėlu iškočiojau 15 centimetrų skersmens apskritimus. Jei kočiojant masė liptų, turėkite šalia šiek tik miltų.
4.
Į vieną apskritimo pusę dėjau paruošto įdaro, užlenkiau ir kraštus užspaudžiau šakute.
5.
Čeburekus kepiau keptuvėje su aliejumi, vis pavartant iš abiejų pusių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital