Traškūs vafliai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Traškūs vafliai
Autorius apie receptą: Traškūs ir labai skanūs vafliai. Senas, geras receptas. Traškūs ir labai skanūs vafliai. Senas, geras receptas. Rasos virtuvės užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
6 vienetai kiaušinių
200 gramų sviesto
200 gramų kvietinių miltų
200 gramų cukraus
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į dubenį dėkite sviestą ir ištirpinkite, įmuškite kiaušinius, suberkite cukrų, vanilinį cukrų, druską ir gerai išplakite elektriniu plakikliu. Palaipsniui įsijokite miltus ir lengvai išplakite. Tešla turi būti tiršta, vientisa (tokia, kad sunkiai, bet krenta nuo šaukšto).
2.
Vaflinę įkaitinti, patepti aliejumi, dėti paruoštos tešlos ir kepti iki kol gražiai iškeps.
3.
Dar karštus vaflius susukite, nes pravėsę nebesusisuks - trupės. Skanaus!
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital