Traškūs svogūnų blynai "Bhaji" - nustebsite kaip skanu!

AUTORIUS:
Ina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Svogūnų blynai bhaji
Svogūnų blynai bhaji
Svogūnų blynai bhaji
Svogūnų blynai bhaji
Svogūnų blynai bhaji
Svogūnų blynai bhaji
Autorius apie receptą: Šį patiekalą pirmą kartą paragavau vienos kelionės metu, tikrai nesitikėjau, kad mano šeimoje jis bus nušluotas nuo stalo net nespėjęs atvėsti. Net svogūnų Šį patiekalą pirmą kartą paragavau vienos kelionės metu, tikrai nesitikėjau, kad mano šeimoje jis bus nušluotas nuo stalo net nespėjęs atvėsti. Net svogūnų nemėgstantiems vaikams jis įtiko ir jau pjaustau antrą partiją svogūnų! (...daugiau) Ina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai svogūnų (didelių)
3 vienetai kiaušinių (apytikriai)
4 šaukštai kvietinių miltų ( arba krakmolo, arba miltų/krakmolo mišinio, apytikriai)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį cukraus
pagal skonį kario
pagal skonį maltos raudonosios paprikos
pagal skonį prieskonių (mėgstamų)
šiek tiek aliejaus (kepimui)
Patiekiant:
pagal poreikį grietinės
pagal skonį druskos
pagal skonį česnako (smulkinto)
pagal skonį petražolių (smulkintų)
Padažui:
pagal poreikį pomidorų
pagal poreikį svogūnų (smulkintų)
pagal skonį česnako (smulkinto)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį prieskonių (mėgstamų)
pagal skonį petražolių (smulkintų)
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Svogūnus kuo smulkiau supjaustyti.
2.
Į svogūnų masę įmušti kiaušinius, suberti miltus arba krakmolą, prieskonius pagal skonį. Gerai viską išmaišyti ir palikti pastovėti 20 min, galima ir ilgiau. Skysčio, kuris išsiskirs pastovėjus, nupilti nereikia.
3.
Pastovėjusią masę išmaišyti.
4.
Keptuvėje įkaitinti aliejų ir po dosnų šauktą formuoti blynus. Kepti iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
5.
Galima patiekti su grietine sumaišyta su druska, česnakais ir petražolėmis arba paruošti pomidorų padažą.
6.
Pomidorų padažui susmulkinti česnaką ir svogūną. Pakepinti keptuvėje įkaitintame aliejuje.
7.
Nuo pomidorų nulupti odeles ir minkštimą supjaustyti kubeliais. Dėti į keptuvę su svogūnais ir česnakais.
8.
Troškinti, vis pamaišant, kol išgaruos beveik visas skystis ir pomidorai virs tyre. Pagardinti druska, pipirais, smulkintomis petražolėmis pagal skonį, arba kitokiais mėgstamais prieskoniais.
9.
Iškeptus blynus dėti į padažą, užkloti padažu, uždengti dangčiu. Pakaitinti ant silpnos ugnies 5 min. ir palikti pastovėti dar 10 min., kad padažas įsigertų.
AUTORIUS: Ina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital