Traškūs šviežiai rauginti agurkėliai per dieną

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Greitai rauginti agurkai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
1 ir 4/5 kilogramo agurkų (nedidelių)
50 gramų krapų stiebų
6 skiltelės česnako
3 šaukštai druskos (be kaupo)
pagal poreikį vandens (verdančio)
pagal skonį maltų kvapiųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Agurkėlius nuplauti, nupjauti galiukus. Į stiklainį sudėti krapus, supjaustytas per pusę česnako skilteles, agurkėlius, ant viršaus užberti druską, pipirus ir viską užpilti verdančiu vandeniu.
2.
Uždengti stiklainį plastikiniu dangteliu, kelis kartus stiklainį pasukioti, kad tolygiai pasiskirstytų druska ir palikti atvėsti.
3.
Visiškai atvėsus vandeniui, stiklainį padėti į šaldytuvą 24 valandoms.
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital