Traškūs sūrio vafliai

AUTORIUS:
Milda Linkauskiene
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 50
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Traškūs sūrio vafliai
Traškūs sūrio vafliai
Traškūs sūrio vafliai
Autorius apie receptą: Labai skanūs sūrio vafliai! Labai skanūs sūrio vafliai! Milda Linkauskiene
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 50
150 gramų kietojo sūrio (tarkuoto)
130 mililitrų vandens (arba gazuoto mineralinio vandens)
130 gramų kvietinių miltų
100 gramų sviesto
1 vienetas kiaušinių
1 skiltelė česnako (arba česnako miltelių)
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis aitriosios paprikos miltelių
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis rūkytos paprikos miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į dubenį dėti sviestą ir jį ištirpinti. Sutarkuoti sūrį ir suberti į dubenį su ištirpintu sviestu. Gerai išmaišyti.
2.
Kai masė pravės, suberti miltus, įmušti kiaušinį ir supilti vandenį. Įspausti česnako, įberti druskos, aitriosios paprikos miltelius, rūkytos paprikos miltelius, kepimo miltelius ir gerai išmaišyti.
3.
Į vaflių keptuvę pilti po arbatinį šaukštelį tešlos ir kepti iki kol gražiai parus.
AUTORIUS: Milda Linkauskiene
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital