Traškūs sūrio piršteliai

AUTORIUS:
LaMaistas.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Traškūs sūrio piršteliai
Traškūs sūrio piršteliai
Traškūs sūrio piršteliai
Traškūs sūrio piršteliai
Traškūs sūrio piršteliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
150 gramų fermentinio sūrio
2 vienetai kiaušinių (didesnių)
4 saujos maltų džiūvėsėlių
pagal poreikį aliejaus (kepimui)
Padažui:
4 šaukštai graikiško jogurto
1 skiltelė česnako
1 saujelė krapų
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sūrį supjaustyti piršto storio juostelėmis.
2.
Kiaušinį išplakti, kiekvieną sūrio juostelę pamirkyti kiaušinio plakinyje, po to į maltus džiūvėsėlius, vėl į kiaušinį, vėl į džiūvėselius ir taip dar kartą.
3.
Sūrio pirštelius virti įkaitintame aliejuje, kad būtų apsemti, kol apskrus.
4.
Išimti ir sudėti ant rankšluostinio popieriaus, kad sugertų riebalų perteklių.
5.
Padažui jogurtą išmaišyti su smulkintais krapais, išspaustu česnaku, pagardinti druska ir pipirais.
6.
Sūrio pirštelius patiekti su jogurtu padažu.
RECEPTO DRAUGAS:
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Renata
2018-05-18 11:50
labai buvo sunku sulaukti, kol atves, nes laaaabai skanu :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital