Karšti sumuštiniai su pievagrybiais ir sūriu

AUTORIUS:
Linas
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Karšti sumuštiniai su pievagrybiais ir sūriu
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Šie sumuštinukai paruošiami labai greitai, o skanūs yra ir karšti ir atvėsę. Jeigu darysite ne ant didelių duonos riekių, o ant mažų prancūziško batono riekelių, turėsite Šie sumuštinukai paruošiami labai greitai, o skanūs yra ir karšti ir atvėsę. Jeigu darysite ne ant didelių duonos riekių, o ant mažų prancūziško batono riekelių, turėsite puikias vieno kąsnio užkandėles vaišių stalui. (...daugiau) Linas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 riekės batono (arba 2 duoninių bandelių)
100 gramų pievagrybių
70 gramų fermentinio sūrio
1 šaukštelis garstyčių (naudojau Dijon)
pagal poreikį aliejaus
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Duonines bandeles perpjaukite išilgai pusiau.
2.
Pievagrybius supjaustykite riekelėmis ir pakepinkite keptuvėje ant šiek tiek aliejaus (arba sviesto), kol nebeliks skysčio nuo grybų. Sudėkite garstyčiais, pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais bei išmaišykite.
3.
Ant duonos riekelių išdalinkite pakepintus pievagrybius, ant viršaus užbarstykite tarkuoto sūrio.
4.
Sumuštinukus šaukite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 10 minučių, kol sūris gražiai išsilydys.
AUTORIUS: Linas
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital