Traškus šnicelis su bulvių salotomis

AUTORIUS:
Vylius Blauzdavičius
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3
Traškus šnicelis su bulvių salotomis
Traškus šnicelis su bulvių salotomis
Autorius apie receptą: Nesudėtinga, nereikia daug laiko, o taip skanu ir sotu. Labai tinka tiekti su bulvių salotomis, kurios lengvai paruošiamos ir labai tinka prie mėsos patiekalų. Nesudėtinga, nereikia daug laiko, o taip skanu ir sotu. Labai tinka tiekti su bulvių salotomis, kurios lengvai paruošiamos ir labai tinka prie mėsos patiekalų. Vylius Blauzdavičius
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai kiaulienos nugarinės (pjaustinių)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį aliejaus
Apvoliojimui:
3 vienetai kiaušinių
pagal poreikį kvietinių miltų
pagal poreikį panko džiūvėsėlių (arba paprastų)
Garnyrui:
600 gramų bulvių
2 šaukštai garstyčių (neaštrių, saldžių)
1 vienetas rausvųjų svogūnų (vidutinio)
1 pundelis petražolių
1 šlakelis alyvuogių aliejaus
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Bulves pjauti pusiau, dėti į pasūdytą vandenį. Išvirti. Tuomet nupilti vandenį.
2.
Nugarinę išmušti į kuo plonesnius kepsnelius. Įtrinti druska, pipirais.
3.
Į vieną lėkštę įberti miltų, į kitą džiūvėsėlių, o dubenyje išplakti kiaušinius.
4.
Keptuvėje įkaitinti aliejų.
5.
Kepsnelį apvolioti kiaušinio plakinyje, tuomet miltuose, kiaušinyje ir džiūvėsėliuose.
6.
Dėti į keptuvę ir kepti iš abiejų pusių kol apskrus.
7.
Į puodą su bulvėmis berti smulkiai pjaustytas petražoles, plonais pusžiedžiais pjaustytą svogūną. Pašlakstyti alyvuogių aliejumi, dėti garstyčias. Pagardinti druska ir gerai išmaišyti.
8.
Kepsnelius tiekti su bulvių salotomis.
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9:30 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
AUTORIUS: Vylius Blauzdavičius
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital