Traškūs salierų laiveliai su vištienos salotomis

AUTORIUS:
Ugnė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Salierų laiveliai
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Gaivus ir labai skanūs užkandukai vaišių stalui ar lengvai vakarienei. Gaivus ir labai skanūs užkandukai vaišių stalui ar lengvai vakarienei. Ugnė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
4 vienetai salierų stiebų
100 gramų vištienos filė (virtos ar keptos)
1 vienetas kiaušinių (kietai virtų)
2 šaukštai graikiško jogurto
0.5 šaukštelio garstyčių
4 žiupsneliai aitriosios paprikos miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Vištieną ir kiaušinius supjaustyti smulkiais kubeliais. Išmaišyti su graikišku jogurtu ir garstyčiomis.
2.
Salierų stiebus nuplauti, nusausinti ir supjaustyti vinodo dyžio juostelėmis, kad būtų patogu valgyti.
3.
Salierų laivelius įdaryti vištienos salotomis. Pabarstyti aitriosiomis paprikomis. Tiekti iš karto!
AUTORIUS: Ugnė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital