Traškūs rauginti agurkai žiemai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Traškūs rauginti agurkai žiemai
Autorius apie receptą: Receptas labai paprastas, o agurkai būna traškūs, kieti ir skanūs. Receptas labai paprastas, o agurkai būna traškūs, kieti ir skanūs. Mėgėja kepėja
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
0.5 vieneto krienų
6 šaukštai druskos
8 vienetai pipirų (grūdelių, apytikriai)
2 vienetai ąžuolo lapai
2 vienetai vyšnių lapų
2 vienetai serbentų lapų
2 vienetai krienų lapų
2 vienetai krapų žiedynų
2 skiltelės česnako
pagal poreikį vandens
pagal poreikį agurkų (kad užpildytų du 1.5 l stiklainius)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Į du po 1.5 l stiklainius dėti po vieną ąžuolo, vyšnių, serbentų, krieno lapelį, krapo žiedyną, įberti po 4 pipirus, sudėti agurkų tiek, kiek telpa, įberti 3 šaukštus druskos ir užpilti šaltu vandeniu.
2.
Palikti neuždengtus trims paroms. Kelis karus pridengti dangteliu ir papurtyti stiklainius, kad druska vienodai įsigertų. Taip pat papildyti vandens, nes jo šiek tiek nugaruoja.
3.
Po trijų parų nupilti sūrymą, įdėti po skiltelę česnako.
4.
Krienus sutarkuoti, po šaukštelį dėti į stiklainius su agurkais. Užpilti šalčiausiu vandeniu, užsukti metalinius dangtelius.
Patarimai:
Visada darau ir "atsarginį" nedidelį stiklainį su nedideliais agurkais, iš kurio pripildau normalaus dydžio stiklainius. Nes po trijų parų agurkai "pasėda", o aš labai nemėgstu uždarinėti stiklainių, kuriuose akivaizdžiai yra laisvos vietos vienam ar dviems agurkams. Kitaip būtent jų man žiemą ir pritrūksta,
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
helovinas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital