Traškūs pyragėliai su mėsa "Empanados"

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Empanados pyragėliai su mėsa
Empanados pyragėliai su mėsa
Empanados pyragėliai su mėsa
Empanados pyragėliai su mėsa
Autorius apie receptą: Empanados yra tarsi mūsų čeburekų ar kibinų giminaitės. Jei kepsite orkaitėje, jos bus panašios į kibinus, o jei čirškinsite keptuvėje su aliejumi - bus čeburekų atmaina. Empanados yra tarsi mūsų čeburekų ar kibinų giminaitės. Jei kepsite orkaitėje, jos bus panašios į kibinus, o jei čirškinsite keptuvėje su aliejumi - bus čeburekų atmaina. Empanados labai populiarios Argentinoje, bet visgi jų kilmės šalis yra Ispanija. Įdarai gali būti visokie: su mėsa, daržovėmis, netgi desertiniai. Mano receptas bus artimesnis čeburekams ir su sultingu mėsos įdaru. (...daugiau) Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
Tešlai:
130 gramų miltų
65 mililitrai vandens
20 mililitrų alyvuogių aliejaus
0.5 šaukštelio druskos
Įdarui:
300 gramų jautienos faršo
1 vienetas svogūnų
1/4 stiklinės sultinio (mėsos arba daržovių)
1 saujelė razinų (nedidelės)
2 šaukštai pomidorų pastos
2 šaukštai sojos padažo
1 šaukštelis cukraus
pagal skonį prieskonių (naudojau pipirus, rūkytą papriką, česnako granules, kuminą)
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Giliame dubenyje sumaišykite miltus, druską, aliejų ir vandenį. Išmaišykite tešlą iš pradžių mediniu šaukštu, o baikite minktyti rankomis. Tešla turi nelipti prie rankų. Uždėkite ant dubens maistinę plėvelę ir statykite į šaldytuvą 30 minučių arba per naktį.
2.
Svogūną susmulkinkite ir pakepinkite keptuvėje su šlakeliu aliejaus. Sudėkite faršą ir maišant pakepinkite, kol mėsa bus beveik iškepusi. Sudėkite prieskonius, pomidorų pastą, supilkite sojų padažą, berkite cukrų ir maišant pakaitinkite porą minučių.
3.
Mėsą sudėkite į dubenį, supilkite sultinį ir suberkite razinas. Išmaišykite ir padėkite į šoną pusvalandžiui. Per tą laiką sultinys susigers į mėsą ir bus sultingas, minkštas įdaras.
4.
Tešlą iškočiokite plonai ir uždėję lėkštę išpjaukite 10 centimetrų skermens apskritimus. Įdėkite įdaro ir užlankstykite kaip čeburekus.
5.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir kepkite pyragėlius, kol iškeps ir gražiai pagels.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital