Traškūs pyragėliai su kopūstais - greiti, taupūs ir skanūs

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Traškūs pyragėliai su kopūstais - greiti, taupūs ir skanūs
Autorius apie receptą: Taupūs, skanūs ir greitai pagaminami, nereikia kildinti tešlos. Labai tinka prie sultinio. Taupūs, skanūs ir greitai pagaminami, nereikia kildinti tešlos. Labai tinka prie sultinio. Loreta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
Tešlai:
2 stiklinės miltų
0.5 stiklinės vandens
0.5 stiklinės aliejaus
1 žiupsnelis druskos
šiek tiek džiovintos žolelės (petražolių, krapų ar kitų)
Įdarui:
200 gramų kopūstų
1 vienetas svogūnų (nedidelio)
1 vienetas morkų (mažos)
šiek tiek pipirų
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Į dubenį supilti aliejų, vandenį, suberti druską, žoleles, įsijoti miltus ir užminkyti tešlą.
2.
Įdarui smulkiai pjaustytą svogūną apkepinti keptuvėje su aliejumi, vėliau sudėti smulkiai pjaustytą kopūstą ir tarkuotas morkas. Pagardinti druska, pipirais ir patroškinti ant nedidelės temperatūros, kol daržovės suminkštės.
3.
Tešlą padalinti į 12 rutuliukų, kiekvieną rutuliuką plonai iškočioti, į vidurį dėti įdaro ir suvynioti, taip kaip lietinius blynus su įdaru.
4.
Kepti 180 C laipsnių orkaitėje apie 30 - 40 minučių.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Sandra
2021-07-01 17:19
O po skarda nieko patepti nereik? ATSAKYTI
Justė
2021-07-01 17:32
Galima patepti aliejumi ar ištiesti kepimo popieriumi :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital