Traškūs pyragėliai

AUTORIUS:
Virginija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
Traškūs pyragėliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
250 g margarino VILNIUS kepiniams
250 g miltų
1 žiupsnelis druskos
1 šaukštelis kepimo miltelių
125 g grietinės
3 šaukšteliai cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir išsijojame ant stalo. Įmaišome supjaustytą margariną. Padarome įdubimą, į jį suberiame druską, cukrų ir supilame greitinę. Viską gerai suminkome rankomis. Suformuojame kepaliuką, įdedame į maišelį ir paliekame šaldytuve pusei valandos. Tešlą iškočiojame ir supjaustome pailgomis juostelėmis. Susukame ir kepame pyragėlius 220 C orkaitėje 15 min.
AUTORIUS: Virginija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital