Traškūs plikytos tešlos čeburekai su sultingu kiaulienos įdaru

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 40)
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 40)
Traškūs plikytos tešlos čeburekai su mėsa
Traškūs plikytos tešlos čeburekai su mėsa
Traškūs plikytos tešlos čeburekai su mėsa
Traškūs plikytos tešlos čeburekai su mėsa
Traškūs plikytos tešlos čeburekai su mėsa
Traškūs plikytos tešlos čeburekai su mėsa
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
Tešlai:
2 stiklinės miltų
1 stiklinė vandens (verdančio, 240 mililitrų)
1 šaukštelis druskos
1 šaukštelis degtinės
Įdarui:
500 gramų faršo (naudojau kiaulienos)
100 mililitrų kefyro (arba atvėsinto sultinio)
1 vienetas svogūnų
1 šaukštelis krakmolo
0.5 šaukštelio druskos
0.5 šaukštelio džiovintų bazilikų
šiek tiek pipirų
Kepimui:
300 mililitrų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Vieną stiklinę miltų užpilti verdančiu vandeniu, suberti druską ir maišyti, kol visi miltai sušlaps. Suberti likusius miltus ir užminkyti elastingą tešlą. Baigiant maišyti supilti degtinę.
2.
Tešlą susukti į maistinę plėvelę ir palikti šaldytuve pusvalandžiui.
3.
Įdarui mėsą sumaišyti su smulkiai kapotu svogūnu, druska, bazilikais ir pipirais. Supilti kefyrą arba sultinį, sudėti krakmolą ir išmaišyti.
4.
Tešlą plonai iškočioti ir išpjauti maždaug keptuvės dydžio apskritimą, tam puikiai tiks keptuvės dangtis. Per apskritimo vidurį paskleisti įdaro, perlenkti ir kraštą gerai užspausti.
5.
Kepti įkaitintame aliejuje ant vidutinės kaitros, kai tešla taps auksinė, apversti. Iškepus padėti ant popierinio rankšluoščio, kad susigertų aliejus.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (12)
Eivydas
2023-01-07 17:26
Gavosi 4 čeburekai ir liko puse faršo.
ATSAKYTI
Sandra
2021-05-02 00:21
As ir tokius kepu bet vietoj vandens darau su kefyru ;) ir be degtines ATSAKYTI
Vida
2021-04-10 21:36
As visada tokius kepu visada skanus gaunasi tik as darau 3 stikl miltu 3 saukstai aliejaus ir stikline verdancio vandens o farsa dedu vistienos jis buna minkstesnis ATSAKYTI
Brigita
2021-03-05 09:25
Visada darau iš plikytos tešlos,bet niekada nenaudoju degtinės bet visada dedu šaukštą aliejaus i miltus. Tešla nelimpama kočiojant ATSAKYTI
sigitas
2020-12-29 18:27
nu ka pabandziau ir as,neturejau tik degtines,samanes neisdrysau parsinesti is sklepo ir su ja pabandyti. gavosi gan neblogai,tik netolygiai parudo,o siaip skanus ir greit pagaminami :) ATSAKYTI
Aurelija
2020-11-12 14:07
Labai skanūs! Kepsiu dar ne kartą! ATSAKYTI
Lita
2020-07-02 18:00
Miltų kiekis nurodytas klaidingai. Reikia kur kas daugiau. ATSAKYTI
Man
2020-06-05 19:53
Skanu, bet tešlos dariau dvigubai, nes gaunasi iš vienos labai labai mažai ATSAKYTI
Aloha
2019-06-29 12:07
Kokiu kitu produktu būtų galima pakeisti degtinę? :) ATSAKYTI
Ieva
2019-07-01 14:29
Galima jos tiesiog nedėti ar keisti panašaus stiprumo alkoholiu. Dėl dėgtinės tešla būna traškesnė, nes prigeriau mažiau riebalų kepdama :) ATSAKYTI
Ruslanas
2023-01-08 15:09
Galima pakeisti actu, rezultatas tas pats ATSAKYTI
A
2018-02-04 22:39
Bandziau, skanu ir greita ☺ ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital