Traškūs plikytos tešlos čeburekai

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
Porcijų skaičius: 7
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
Traškūs plikytos tešlos čeburekai
Traškūs plikytos tešlos čeburekai
Traškūs plikytos tešlos čeburekai
Traškūs plikytos tešlos čeburekai
Traškūs plikytos tešlos čeburekai
Autorius apie receptą: Man su šia tešla dirbti vienas malonumas: elastinga, minkšta ir ant darbastalio papildomai nereikia jokių miltų. Iš recepte nurodytų produktų kiekio iškepiau 14 traškių ir Man su šia tešla dirbti vienas malonumas: elastinga, minkšta ir ant darbastalio papildomai nereikia jokių miltų. Iš recepte nurodytų produktų kiekio iškepiau 14 traškių ir sultingų čeburekų. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 7
pagal poreikį aliejaus (kepimui)
Tešlai:
450 gramų kvietinių miltų
250 mililitrų vandens (šilto, virinto)
3 šaukštai aliejaus
1 šaukštelis druskos
Įdarui:
300 gramų kiaulienos faršo
1 vienetas svogūnų
30 gramų sviesto (minkšto)
3 šaukštai vandens
pagal skonį prieskonių mėsai
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Tešlai miltus persijojau.
2.
Į šiltą vandenį supyliau aliejų ir subėriau druską, išmaišiau. Supyliau į miltus ir užminkiau tešlą.
3.
Įdarui svogūną smulkiai supjausčiau.
4.
Į faršą sudėjau svogūnus, sviestą, įpyliau vandens, pagardinau prieskoniais ir išmaišiau.
5.
Padalinau tešlą į 14 lygių dalių ir iškočiojau apie 16 cm skersmens plonus apskritimus. Įdėjau įdaro, užlenkiau, sandariai užspaudžiau kraštelius šakute.
6.
Keptuvėje įkaitinau aliejų. Kepiau, vis pavartant, kol abu šonai gražiai apskrus ir čeburekai iškeps.
7.
Iškeptus čeburekus sudėjau ant popierinių servetėlių, kad sugertų aliejaus perteklių.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (5)
Gerda
2019-10-10 21:28
Kieta tesla, kaip akmenine iskepus ATSAKYTI
Aistė
2019-10-11 12:32
Gal miltų padauginot? Miltų brinkimas gali skirtis kiekvienos rūšies ar net gamintojo. Geriausia dalimis berti ir minkyti, kol tešla bus elastinga, bet nelimpanti :) ATSAKYTI
Irena
2019-09-28 01:23
Ačiū už nuostabius receptus.Man labai įdomu juos išbandyti. ATSAKYTI
Rita
2019-09-27 22:58
Ir as panasiai dariau, tik i tesla pyliau verdanti vandeni, o i idara vietoj sviesto grietine maisiau. Bet dabar darau tik su tortilijom. Jokio buzojimosi su tesla, papildomo indu plovimo, o skanu taip pat. Paprasciau:) ATSAKYTI
Močiutė
2019-09-27 16:21
O tai kur čia plikyta tešla ??? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital