Traškūs orkaitėje kepti šonkauliai su barbekiu padažu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Šonkauliai orkaitėje
Šonkauliai orkaitėje
Šonkauliai orkaitėje
Autorius apie receptą: Paruošti šonkaulius yra du būdai, t.y. arba juos prieš kepant apvirti, arba marinuoti iš karto. Tikėtina, kad neprašausite pasirinkę bet kurį iš išvardintų variantų. Šį Paruošti šonkaulius yra du būdai, t.y. arba juos prieš kepant apvirti, arba marinuoti iš karto. Tikėtina, kad neprašausite pasirinkę bet kurį iš išvardintų variantų. Šį kartą šonkauliukius apviriau ir tik po to kepiau. Mėsytė gavosi itin minkšta ir labai skani. (...daugiau) Edita, Oditėlės blogas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
700 gramų kiaulienos šonkaulių
3 vienetai lauro lapų
pagal skonį druskos
pagal skonį juodųjų pipirų
Padažui:
100 gramų pomidorų padažo
50 gramų vandens
2 šaukštai raudonojo vyno acto
2 skiltelės česnako
1 šaukštas rudojo cukraus
1 šaukštas cukraus
1 šaukštelis vorčesterio padažo
0.5 šaukštelio garstyčių
šiek tiek citrinų sulčių (šviežiai spaustų)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Nuo šonkaulių nuimkite plėvelę, nuplaukite, dėkite į puodą, užpilkite vandeniu ir pasūdykite. Įberkite kelis grūdelius juodųjų pipirų, sumeskite lauro lapelius ir nuo užvirimo momento virkite ant vidutinės ugnies apie 30 minučių. Tuomet nupilkite vandenį ir atidėkite į šalį.
2.
Į keptuvę supilkite vandenį, raudonojo vyno actą, citrinų sultis, vorčersterio padažą. Suberkite cukrų, druską, pipirus, sudėkite garsyčias ir trintą česnaką. Maišydami virkite apie 10 minučių arba tol, kol padažas sutirštės.
3.
Į kepimo formą sudėkite šonkaulius, iš abiejų pusių aptepkite padažu ir kepkite 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 50-60 minučių arba tol, kol gražiai apskrus.
4.
Patiekite su keptomis bulvėmis ir mėgstamomis salotomis.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Kristina
2019-06-19 17:57
Sveiki. Norejau pasitikslinti ar sonkaulius dedant i kepimo forma apvinioti juos folija? ATSAKYTI
Ieva
2019-06-19 20:02
Folijos nereikia, nebent labai skrusti pradėtų, tuomet galima pridengti, kad neapsviltų :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital