Traškūs mini pyragėliai su grybais

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Traškūs mini pyragėliai su grybais
Autorius apie receptą: Skanūs, traškus ir dar su grybais. Įdarą galite dėti ir kitokį. Skanūs, traškus ir dar su grybais. Įdarą galite dėti ir kitokį. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Tešlai:
320 gramų miltų
150 mililitrų vandens
2 šaukštai sviesto
0.5 šaukštelio cukraus
0.5 šaukštelio druskos
Įdarui:
200 gramų grybų (pievagrybių arba apvirtų miško grybų)
1 vienetas svogūnų
šiek tiek petražolių
šiek tiek krapų
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Tešlai verdančiam vandeny ištirpinti sviestą, tada suberti druską su cukrumi, išmaišyti, suberti miltus ir užminkyti tešlą. Suvynioti į maistinę plėvelę ir palikti šaldytuve 25 - 30 minučių.
2.
Įdarui grybus ir svogūną smulkiai supjaustyti, žalumynus susmulkinti. Į keptuvę įpilti truputį aliejaus, grybus apkepti su svogūnais iki neliks skysčio nuo grybų, pagardinti druska ir pipirais ir įmaišyti žalumynus. Nuimti nuo dujinės ir palikti atvėsti.
3.
Tešlą iškočioti plonai, su stikline išspausti apskritimus, ant pusės iš jų dėti įdarą, su kitą puse uždengti ir užspausti kraštus.
4.
Kepti aliejuje iš abiejų pusių.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Natalija
2017-07-28 13:54
Super pyragaičiai! ATSAKYTI
Aura
2017-07-25 14:53
Labai skani ir traški tešla. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital