Traškūs marinuoti agurkėliai pagal Ingridą

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Traškūs marinuoti agurkai Ingridos
Autorius apie receptą: Siūlau laaaabai skanų agurkų marinavimo receptą, kuris tikrai net ir pradedančiai šeimininkutei pavyks pasigaminti. Agurkėliai pavyksta nuostabiai skanūs, traškūs! Siūlau laaaabai skanų agurkų marinavimo receptą, kuris tikrai net ir pradedančiai šeimininkutei pavyks pasigaminti. Agurkėliai pavyksta nuostabiai skanūs, traškūs! Ingrida
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kilogramas agurkų
200 gramų cukraus
100 mililitrų acto 9%
10 skiltelių česnako
5 šaukštai saulėgrąžų aliejaus
1 šaukštas druskos (rupios)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Agurkus kruopščiai nuplauti, palikti nudžiūti. Supjaustyti griežinėliais.
2.
Ant agurkų užberti druską ir palikti 2 valandas pastovėti, kad paleistų sultis.
3.
Į agurkus sudėti nuluptas (nepjaustytas) česnako skilteles, berti cukrų, aliejų. Labai kruopščiai išmaišyti, kad nebesijaustų cukraus granulių. Tik tuomet pilti actą. Palikti dar 2 valandas pastovėti.
4.
Kol agurkai stovi, kruopščiai išplauti ir iškaitinti stiklainius ir palikti juos atvėsti.
5.
Į stiklainius sudėti agurkus, užpilti likusiu skysčiu. Sandariai užsukti steriliais dangteliais. Stiklainius apversti ir patikrinti, ar stiklainiai tikrai sandariai užsukti. Saugoti vėsiai.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (5)
Inta
2018-08-31 15:06
ar nereikia uzpilti verdanciu vandeniu? to skycio pakaks visiems uzpilti? ATSAKYTI
Dana
2018-08-31 19:14
Man pakako, daug skyscio agurkai paleido, bet gali nuo agurku rusies priklausyti ATSAKYTI
Agne
2018-08-20 13:03
Ar jie tokie nekaitinti per ziema laikysis? ATSAKYTI
Vida
2018-08-22 15:29
Jeigu rūsys vėsus ir sausas, turėtų laikytis, man laikėsi pernai pagal panašų receptą. Bet jeigu rūsys nėra patikimas, tada dėl visa ko papasterizuočiau ir tik tada užsukčiau. ATSAKYTI
Asta
2018-08-25 10:40
O kiek stiklainiukų gaunasi iš tokio kiekio? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital