Traškūs marinuoti agurkėliai pagal Ingridą

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 76)
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 76)
Traškūs marinuoti agurkai Ingridos
Autorius apie receptą: Siūlau laaaabai skanų agurkų marinavimo receptą, kuris tikrai net ir pradedančiai šeimininkutei pavyks pasigaminti. Agurkėliai pavyksta nuostabiai skanūs, traškūs! Siūlau laaaabai skanų agurkų marinavimo receptą, kuris tikrai net ir pradedančiai šeimininkutei pavyks pasigaminti. Agurkėliai pavyksta nuostabiai skanūs, traškūs! Ingrida
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kilogramas agurkų
200 gramų cukraus
100 mililitrų acto 9%
10 skiltelių česnako
5 šaukštai saulėgrąžų aliejaus
1 šaukštas druskos (rupios)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Agurkus kruopščiai nuplauti, palikti nudžiūti. Supjaustyti griežinėliais.
2.
Ant agurkų užberti druską ir palikti 2 valandas pastovėti, kad paleistų sultis.
3.
Į agurkus sudėti nuluptas (nepjaustytas) česnako skilteles, berti cukrų, aliejų. Labai kruopščiai išmaišyti, kad nebesijaustų cukraus granulių. Tik tuomet pilti actą. Palikti dar 2 valandas pastovėti.
4.
Kol agurkai stovi, kruopščiai išplauti ir iškaitinti stiklainius ir palikti juos atvėsti.
5.
Į stiklainius sudėti agurkus, užpilti likusiu skysčiu. Sandariai užsukti steriliais dangteliais. Stiklainius apversti ir patikrinti, ar stiklainiai tikrai sandariai užsukti. Saugoti vėsiai.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (15)
Halina
2023-08-09 19:08
O ka duoda aliejus? ATSAKYTI
Badboys
2022-08-15 14:51
Kaip tuos stiklainius reik iskaitinti ATSAKYTI
Barbora
2022-08-16 10:47
Stiklainius švariai išplauti sodos tirpalu ir gerai išskalauti. 30 min pakaitinti iki 100 laipsnių įkaitintoje orkaitėje (sudėtus ant medžiaginiu rankšluosčiu išklotos skardos kakleliais žemyn). :) ATSAKYTI
Asta
2021-07-20 12:32
Cukraus dėjau perpus mažiau, o acto - trečdaliu mažiau, labai patiko agurkėliai ATSAKYTI
Jurgita
2020-08-26 16:19
Siaubingai saldu. Cukraus kitą kartą dėčiau minimum dvigubai mažiau. Gerai, kad šįkart nedaug dariau ATSAKYTI
Ugnė
2019-08-24 23:17
Ar galima naudoti rapsų aliejų? ATSAKYTI
Jurga
2019-08-21 16:37
Cukraus dėjau tik 0.5 stiklinės,o vietoj acto 1.5 arbatinio šaukstelio citrinų rūgštelės,skaniai gavosi. ATSAKYTI
Aldona
2019-08-13 22:49
šeimininkėlės, iš 1 kg agurkų (gaminant pagal šį receptą ) gaunasi 1 litras. Gaminau iš 4 kg gavosi 4 litrai. Skysčio pakanka dar ir ne mažai lieka. Skystį pasterizavau vieną kartą ir tik tada užsukau. Valgosi skaniai. ATSAKYTI
Alma
2019-07-30 13:58
As tik nesuprantu, kodel visi siulo tiek cukraus varyt i agurkus? Nu ne prie kavos as tuos agurkus tieksiu. ATSAKYTI
Inta
2018-08-31 15:06
ar nereikia uzpilti verdanciu vandeniu? to skycio pakaks visiems uzpilti? ATSAKYTI
Dana
2018-08-31 19:14
Man pakako, daug skyscio agurkai paleido, bet gali nuo agurku rusies priklausyti ATSAKYTI
Agne
2018-08-20 13:03
Ar jie tokie nekaitinti per ziema laikysis? ATSAKYTI
Vida
2018-08-22 15:29
Jeigu rūsys vėsus ir sausas, turėtų laikytis, man laikėsi pernai pagal panašų receptą. Bet jeigu rūsys nėra patikimas, tada dėl visa ko papasterizuočiau ir tik tada užsukčiau. ATSAKYTI
Asta
2018-08-25 10:40
O kiek stiklainiukų gaunasi iš tokio kiekio? ATSAKYTI
Aldona
2019-08-13 22:53
Iš 1 kg agurkų prisideda 1 litras. Skysčio pakanka dar ir lieka. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital