Traškūs marinuoti agurkai pagal mamos receptą

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Traškūs marinuoti agurkai pagal mamos receptą
Traškūs marinuoti agurkai pagal mamos receptą
Traškūs marinuoti agurkai pagal mamos receptą
Autorius apie receptą: Tai klasikinis mano mamos receptas, pagal kurį ji agurkus marinuoja jau tikrai ne vieną dešimtį metų. Agurkai išeina saldžiarūgščiai ir traškūs. Jeigu turite didesnių Tai klasikinis mano mamos receptas, pagal kurį ji agurkus marinuoja jau tikrai ne vieną dešimtį metų. Agurkai išeina saldžiarūgščiai ir traškūs. Jeigu turite didesnių agurkų, juos supjaustykite griežinėliais. Šis marinatas puikiai tinka ir mažiems, ir didesniems agurkams marinuoti. Iš nurodyto ingredientų kiekio marinato užtenka 3 l agurkų užpilti. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
pagal poreikį agurkų
2 vienetai krapų žiedynų
1 sauja vyšnių lapų
4 skiltelės česnako
2 vienetai lauro lapų
4 vienetai juodųjų pipirų (žirnelių)
1 ir 4/5 litro vandens
200 mililitrų acto
4 šaukštai cukraus
3 šaukštai druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Stiklainius su dangteliais gerai išplauname ir iškaitiname. Man patogiausia tai padaryti, pripilant į stiklainius ¼ tūrio verdančio vandens ir uždengus dangteliais palaikyti apie 5-10 min. Taip stiklainiai pasikaitina.
2.
Agurkus gražiai nuplauname, nupjaustome galiukus. Nulupame česnako skilteles.
3.
Marinatui į puodą supilame vandenį, actą, beriame druską ir cukrų. Ten pat dedame krapų žiedus, vyšnių lapus, nuluptas česnako skilteles, lauro lapus, pipirus. Marinatą paverdame. Išgriebiame lapus.
4.
Agurkus dedame į marinatą ir šiek tiek pakaitiname. Sudedame į stiklainius.
5.
Marinatą dar kartą užverdame ir užpilame juo agurkus.
6.
Stiklainius užsukame dangteliais, apvožiame žemyn, užklojame storu rankšluosčiu ir leidžiame atvėsti. Nešame į rūsį, o žiemą mėgaujamės vasaros derliumi.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital