Traškūs kukurūzų blyneliai su kumpiu

AUTORIUS:
Gražina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Konservuotų kukurūzų blynai
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Nesudėtingi blyneliai, kuriems puikiai galima sunaudoti šaldytuvo likučius. Galima dėti ir tarkuotų morkų, ir smulkintų paprikų, ir pievagrybių, ir poro - ko turite ir ką Nesudėtingi blyneliai, kuriems puikiai galima sunaudoti šaldytuvo likučius. Galima dėti ir tarkuotų morkų, ir smulkintų paprikų, ir pievagrybių, ir poro - ko turite ir ką mėgstate. (...daugiau) Gražina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai kiaušinių
80 gramų konservuotų kukurūzų
80 gramų rūkyto kumpio
50 mililitrų pieno
50 gramų fermentinio sūrio
0.5 vieneto svogūnų
3 šaukštai miltų
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kiaušinius išplakite su pienu, druska ir pipirais, berkite miltų ir gerai išmaišykite. Tešla turi būti grietinės tirštumo, jei skystesnė - berkite dar truputį miltų, jei tirštesnė - pilkite dar truputį pieno.
2.
Svogūną, kumpį susmulkinkite, sūrį sutarkuokite. Įmaišykite į tešlą, taip pat įmaišykite kukurūzus.
3.
Į keptuvėje iki vidutinės kaitros įkaitintą aliejų dėkite po porą šaukštų tešlos ir kepkite blynelius iš abiejų pusių, kol apskrus.
AUTORIUS: Gražina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital