Traškūs krekeriai su sėklomis

AUTORIUS:
Gitana
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Krekeriai su sėklomis
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai skanūs sausainukai, kuriuos mažieji su malonumu kramto ir vienus, dažnai juos tiekiu prie sriubos ar įvairiausių užtepėlių. Jų galima paruošti daugiau, atvėsinti ir Labai skanūs sausainukai, kuriuos mažieji su malonumu kramto ir vienus, dažnai juos tiekiu prie sriubos ar įvairiausių užtepėlių. Jų galima paruošti daugiau, atvėsinti ir laikyti sandariame inde. (...daugiau) Gitana
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
150 gramų miltų (apytikriai)
60 mililitrų pieno (apytikriai + trupučio aptepimui)
2 šaukštai aliejaus
1 šaukštelis druskos
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
0.5 šaukštelio cukraus
2 saujos sėklų mišinio (naudojau saulėgrąžas, linų sėmenis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, druska ir cukrumi. Supilti aliejų.
2.
Po truputį, maišant pilti pieną, jo gali prireikti kiek daugiau ar mažiau. Minkyti. Tešla turi būti nelipni, elastinga. Jei supylus pieną ir paminkius, pernelyg lipni, berti dar šiek tiek miltų. Jei per sausa - pilti dar truputėlį pieno.
3.
Tešlą plonai iškočioti, paviršių truputį aptepti pienu (kad geriau priliptų sėklos), supjaustyti stačiakampiais, išdėlioti kepimo popieriumi išklotoje skardoje. Gausiai pabarstyti sėklų mišinių.
4.
Kepti iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių.
AUTORIUS: Gitana
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital