Traškūs kiniški koldūnai su mėsa ir daržovėmis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Kiniški kinietiški koldūnai su mėsa
Kiniški kinietiški koldūnai su mėsa
Kiniški kinietiški koldūnai su mėsa
Kiniški kinietiški koldūnai su mėsa
Kiniški kinietiški koldūnai su mėsa
Kiniški kinietiški koldūnai su mėsa
Kiniški kinietiški koldūnai su mėsa
Kiniški kinietiški koldūnai su mėsa
Kiniški kinietiški koldūnai su mėsa
Kiniški kinietiški koldūnai su mėsa
Kiniški kinietiški koldūnai su mėsa
Kiniški kinietiški koldūnai su mėsa
Autorius apie receptą: Skrudinti kiniški koldūnai su mėsa ir daržovėmis.
Skrudinti kiniški koldūnai su mėsa ir daržovėmis.
Ieva, Skanūs kąsneliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Tešlai:
200 gramų miltų
110 mililitrų vandens (verdančio)
0.5 šaukštelio druskos
Įdarui:
150 gramų faršo (kiaulienos arba vištienos)
100 gramų kopūstų (arba kininio kopūsto be stiebo)
50 gramų laiškinių česnakų
50 gramų svogūnų
1 šaukštas krakmolo
1 šaukštas austrių padažo
1 skiltelė česnako
0.5 šaukšto sojos padažo
1 šaukštelis sezamų aliejaus
0.5 šaukštelio cukraus
0.5 šaukštelio imbiero (trinto)
šiek tiek juodųjų pipirų
Padažui:
3 šaukštai sojos padažo
2 šaukštai ryžių acto
2 šaukšteliai cukraus sirupo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Tešlai miltus išmaišyti su druska ir vandeniu, kai bus įmanoma, pradėti minkyti rankomis. Tešla turi būti minkšta ir lipnoka. Palikti tešlą 30 minučių, kad atvėstų ir miltai išbrinktų.
2.
Kopūsto lapus įmesti į verdantį vandenį ir apie minutę apvirti, tada aplieti šaltu vandeniu ir palikti nulašėti. Laiškinį česnaką smulkiai supjaustyti.
3.
Atvėsusį kopūstą smulkiai sukapoti, nuspausti skysčio perteklių ir sumaišyti su laiškiniu česnaku, kapotu svogūnu ir išspaustu česnaku. Viską įmaišyti į faršą, suberti likusius prieskonius ir pagardus, ir išmaišyti. Palikti įdarą 30 minučių šaltai.
4.
Iš pastovėjusios tešlos suformuoti nedidelį ritinėlį ir supjaustyti į gabalėlius. Tešlos gabalėlį pamiltuoti ir iškočioti į ploną blynelį. Išspausti apie 10 centimetrų skersmens apskritimą. Tešla gan lipni, todėl miltų reikia nepagailėti.
5.
Ant tešlos blynelio užtepti truputį įdaro. Tešlos kraštelį patepti vandeniu ir užspausti, koldūnėlius dėti ant gausiai miltuoto paviršiaus.
6.
Keptuvę įkaitinti ir patepti sezamų aliejumi. Sudėti koldūnėlius, miltų nenupurtyti nuo apačios. Užpilti verdančiu vandeniu, kad maždaug pusę apsemtų ir uždengus dangčiu ant vidutinės ugnies kepti apie 5 minutes.
7.
Atidengti dangtį, vanduo turėtų būti išgaravęs, jei ne, dar minutę be dangčio leisti pagaruoti. Tuomet pilti dar šaukštelį sezamo aliejaus ir dar minutę pakepti pridengus dangčiu. Kai koldūnėlių apačia taps auksinė ir traški - jie iškepę.
8.
Padažo ingredientus sumaišyti ir su juo tiekti koldūnus.
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital