Traškūs keptuvėje kepti koldūnai su mėsyte

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Keptuvėje kepti koldūnai su mėsa
Autorius apie receptą: Tiesa pasakius, dėl pavadinimo su draugu šiek tiek ginčijomės, nes jis sakė, kad tai koldūnai, o aš - čeburekai. Bet kaip pavadinsi, taip nepagadinsi, vistiek labai skanu. Tiesa pasakius, dėl pavadinimo su draugu šiek tiek ginčijomės, nes jis sakė, kad tai koldūnai, o aš - čeburekai. Bet kaip pavadinsi, taip nepagadinsi, vistiek labai skanu. Iškepiau 35 koldūnus. (...daugiau) Edita, Oditėlės blogas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Tešlai:
350 gramų miltų
175 mililitrai vandens (šilto)
2 šaukštai aliejaus
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
340 gramų mėsos (naudojau antienos kulšelių mėsą)
3 šaukštai sojos padažo
2 šaukštai sezamų aliejaus
1 šaukštas vorčesterio padažo
1 šaukštas krakmolo
3 skiltelės česnako
0.5 šaukštelio aitriosios paprikos miltelių
1 žiupsnelis svogūnų laiškų (smulkintų)
šiek tiek druskos
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Tešlai: visus išvardintus ingridientus sudėkite į dubenį ir išminkykite tešlą. Padėkite pastovėti apie 30 min.
2.
Įdarui: į virtuvinį trintuvą sudėkite visus išvardintus ingridientus ir sumalkite iki vientisos masės.
3.
Plonai iškočiokite tešlą, išspauskite apskritimą (naudojau 8cm skersmens stiklinę), dėkite įdaro ir kruopščiai užspauskite kraštus.
4.
Puode įkaitinkite aliejų, dėkite pagamintus koldūnus ir kepkite iš abiejų pusių tol, kol gražiai apskrus. Patiekite su sojų padažu.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital