Traškūs ir skanūs čeburekai

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Traškūs čeburekai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
Tešlai:
4 stiklinės miltų
1.5 stiklinės vandens
75 mililitrai aliejaus
1 šaukštas degtinės (galima keisti actu)
0.5 šaukštelio druskos
0.5 šaukštelio cukraus
šiek tiek aliejaus (kepimui)
Įdarui:
300 gramų faršo
1 vienetas svogūnų (didelio)
50 mililitrų sultinio
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Miltus suberti į dubenį, padaryti duobutę. Tada suberti druska, cukrų, supilti aliejų, degtinę, vandenį ir užminkyti tešlą. Tešla turi būti elastinga, jei reikia, dėti dar miltų. Tešlą suvynioti į maistinę plėvelę ir dėti į šaldytuvą 45 minutėms.
2.
Į faršą dėti smulkiai supjaustytą svogūną, suberti pipirus, druską, supilti sultinį ir viską išmaišyti.
3.
Tešlą padalinti į 20 rutuliukų ir formuoti čeburekus. Kiekvieną rutuliuką plonai iškočioti, į vidurį dėti įdaro, užlenkti ir prispausti šakute. Kepti įkaitintame aliejuje ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Povilas
2023-05-24 18:19
O nereikia aptėpti kiaušinių baltymu kraštus prieš spaudžiant su šakute? ATSAKYTI
Birutė
2018-05-28 08:28
pradedančiam šeimininkei nėra aišku kiek aliejaus kepimui. Ar kepti kaip kotletų kus ar virti aliejuje. ir šalia stiklinės turėtų būti aiškiau parašyta, nes jų yra skirtingų. Prašom nepykti. ATSAKYTI
Diana
2022-04-19 22:24
Labiau virti aliejuje, taip dosniai jo čeburėkams reikia - kad apsemtų. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital