Traškūs čirviniai blynai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 76)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 76)
Traškūs čirviniai blynai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
2 stiklinės miltų
450 mililitrų kefyro
2 vienetai kiaušinių
100 gramų sviesto
3 šaukštai cukraus
2 šaukštai avižų sėlenų
1 šaukštelis vanilinio cukraus
0.5 šaukštelio sodos
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kiaušinius suplakti su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir druska. Įmaišyti kefyrą su sodą, tirpintą sviestą, miltus ir avižų sėlenas. Ingredientams matuoti naudojau 250 mililtrų stiklinę.
2.
Palikti tešlą 20 minučių pastovėti.
3.
Kepti blynus čirvinių blynų keptuvėje, išėmus dėti ant grotelių pravėsti. Blynai skaniausi, kai šiek tiek atvėsta, tada būna labai traškūs.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (12)
Lina
2023-02-16 11:59
Ačiū ATSAKYTI
Rasa
2022-04-25 16:26
Man gavosi rūgštoki ATSAKYTI
Rasa
2021-06-27 10:25
Labai skanūs!!! Traškūs iš išorės, minkšti viduj. Superiniai!!!! ATSAKYTI
Odeta
2019-02-27 12:28
Labai skanūs blynukai, traškūs, minkšti, super ATSAKYTI
berta
2018-12-01 19:02
Netiesa, idejus sviesta ir soda, blyneliai niekada nebus traskus. Paprasti blynai, tikriausiai, nekepete,kad taip komentuojate ATSAKYTI
Diana
2019-02-27 12:28
Jeigu nebuvo traškūs, turbūt nepakankamai įkaitinote vafline. Soda ir sviestas traškumui netrukdo, o kaip tik supurena ir vidus lieka minkštutis. O jeigu išorė nesigavo traški, paprastai per maža kaitra būna priežastis ATSAKYTI
Kriste
2018-02-05 12:17
Kiek zinau, soda suminkstina blynus ar cia melas? :) ATSAKYTI
Dita
2018-02-05 13:25
Soda, kaip ir kepimo milteliai, blynelius kelia. Nesakyčiau, kad minkština, o suteikia purumo tekstūroje. Jeigu kepant blynukai gauna galimybę ir temperatūrą gerai apskrusti, tada būna traški išorė ir purus vidus. ATSAKYTI
laimute
2018-02-04 10:01
o kiausiniu atskirti nereikia? ATSAKYTI
Laura
2018-02-04 16:36
Aš neatskyriau, tik labai gerai išplakiau su cukrumi, iki baltumo ATSAKYTI
Laura
2018-02-02 17:41
Avižų sėlenų neturėjau, tad nedėjau, bet ir be jų puikūs vafliukai pavyko :) ATSAKYTI
Rasa
2024-01-29 19:56
Man irgi ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital