Traškūs čeburekai su kumpiu ir sūriu

AUTORIUS:
Inga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 15
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Traškūs čeburekai su kumpiu ir sūriu
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Čeburekus mūsų šeima mėgsta, nes nėra labai sudėtinga paruošti, labai skanūs karšti, bet puikaus skonio nepraranda ir atvėsę. Man patinka eksperimentuoti ir čeburekų Čeburekus mūsų šeima mėgsta, nes nėra labai sudėtinga paruošti, labai skanūs karšti, bet puikaus skonio nepraranda ir atvėsę. Man patinka eksperimentuoti ir čeburekų įdarą nuolat pakoreguoti. Šiandien dalinuosi čeburekais su kumpiu ir sūriu, dar papildomai įdėjau pomidorų, bet jei nenorite, tikrai nebūtina. (...daugiau) Inga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 15
Tešlai:
500 gramų kvietinių miltų (apytikriai)
350 mililitrų vandens (šilto)
3 šaukštai aliejaus (+ pagal poreikį kepimui)
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
Įdarui:
300 gramų rūkyto kumpio (arba dešrelių)
300 gramų fermentinio sūrio
3 vienetai pomidorų (nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Vandenį pašildykite, tuomet įpilkite aliejaus ir išmaišykite.
2.
Miltus suberkite į dubenį, supilkite vandenį su aliejumi, įberkite druskos ir minkykite bent 10 minučių iki kol tešla taps graži, elastinga ir minkšta. Palikite tešlą dubenyje šiek tiek pastovėti.
3.
Nedidelėmis juostelėmis supjaustykite kumpį, sūrį plonai supjaustykite arba sutarkuokite, pomidorus supjaustykite smulkiais gabaliukais. Sudėkite į dubenėlį, pagardinkite pipirais ir išmaišykite.
4.
Tešlą plonai iškočiokite, išspauskite norimo dydžio apskritimą, dėkite paruošto įdaro ir užlenkite kitą tešlos pusę, užspauskite kraštus, papildomai kraštelius paspauskite šakute.
5.
Į keptuvę įpilkite aliejaus, įkaitinkite ir apkepkite čeburekus iš abiejų pusių iki kol gražiai apskrus.
Patarimai:
Įdarą galima rinktis kokį tik norisi. Papildomai pagardinti svogūnais, poru, dėti tarkuotas, apkeptas morkas, paprikas, kopūstus, cukiniją arba tiesiog faršą. Taip pat labai skanu su varške.
AUTORIUS: Inga
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Gaspadine
2020-05-04 15:45
Superiniai ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital