Traškūs bulviniai blynai su sūriu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Traškūs bulviniai blynai su sūriu
Autorius apie receptą: Traškus viršus, o viduje minkšti ir purūs. Blynų prikepiau akimirksniu. Man išėjo 12 vnt. Jei neturite po ranka mocarelos sūrio, galite dėti ir fermentinio. Manau, kad įtakos Traškus viršus, o viduje minkšti ir purūs. Blynų prikepiau akimirksniu. Man išėjo 12 vnt. Jei neturite po ranka mocarelos sūrio, galite dėti ir fermentinio. Manau, kad įtakos skoniui labai neturės. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
9 vienetai bulvių (vidutinio dydžio)
2 vienetai kiaušinių
2 vienetai svogūnų (nedidelių)
3 šaukštai kvietinių miltų
pagal skonį mocarela sūrio (tarkuoto burokine tarka)
pagal skonį česnako miltelių
pagal skonį prieskoninių žolelių (naudojau džiovintus krapus ir petražoles)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Burokine trintuve sutarkavau bulves ir svogūnus. Susidariusį bulvių ir svogūnų skystį nupyliau.
2.
Į bulvių ir svogūnų masę įmušiau kiaušinius, įbėriau miltus, pagardinau prieskoniais ir išmaišiau.
3.
Keptuvėje įkaitau aliejų. Dėjau šaukštą bulvių masės, ant viršaus tarkuoto sūrio ir ant viršaus vėl šaukštą bulvių.
4.
Blynelius reikia gerai apkepti iš abiejų pusių, keletą kartų pavartant, iki kol visiškai iškeps.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital