Traškūs bulviniai blynai orkaitėje

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Bulviniai blynai orkaitėje
Bulviniai blynai orkaitėje
Bulviniai blynai orkaitėje
Autorius apie receptą: Bulvinius blynus nelabai mėgstu vien dėl to, kad jie pritraukia daug aliejaus. Tad išbandžiau truputį kitokį variantą. Bulvinius blynus nelabai mėgstu vien dėl to, kad jie pritraukia daug aliejaus. Tad išbandžiau truputį kitokį variantą. Ina, Taip norėjau...
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
6 vienetai bulvių (didelių)
2 vienetai kiaušinių
1 vienetas svogūnų (mažo)
3 šaukštai miltų
2 skiltelės česnako
2 šaukšteliai kepimo miltelių
1 šaukštas grietinės
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
pagal skonį mairūno
pagal skonį malto muskato
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
2 bulves sutarkuoti bulvine tarka, likusias - burokine. Tarkius nuspausti rankomis, sudėti smulkiai pjaustytą svogūną, kapotą česnaką, suberti prieskonius ir išmaišyti.
2.
Įmušti kiaušinius, įpilti aliejų, įdėti grietinę, miltus, kepimo miltelius ir viską dar kartą gerai išmaišyti.
3.
Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi, jį patepti aliejumi ir dėti apie 1 centimetro storio blynus, šiek tiek paplojant. Kepti 220 C laipsnių orkaitėje apie 15 - 20 minučių, tada apversti ir dar pakepti tiek pat.
4.
Blynai traškus, neriebūs. Patiekti galite su varškės, grietinės, krapų ir česnakų padažu.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
salotos, mišrainės
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital