Traškūs brokoliai džiūvėsėliuose

AUTORIUS:
Jadvyga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Brokoliai džiūvėsėliuose
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Traški, greitai paruošiama ir labai skani užkandėlė. Valgome su pomidorų, česnakiniu ar kitokiu mėgstamu padažu. Traški, greitai paruošiama ir labai skani užkandėlė. Valgome su pomidorų, česnakiniu ar kitokiu mėgstamu padažu. Jadvyga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas brokolių
1 vienetas kiaušinių
8 šaukštai maltų džiūvėsėlių (apytikriai)
pagal poreikį kvietinių miltų
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Brokolį išskirstyti smulkesniais žiedynais.
2.
Puode užvirinti vandens, sudėti brokolius, pavirti minutę ir nupilti. Palikti atvėsti.
3.
Vienoje lėkštelėje pasiruošti miltų, kitoje - džiūvėsėlių, trečioje - lengvai išplakti kiaušinį su šlakeliu vandens ir druska.
4.
Kiekvieną brokolio žiedyną apvolioti miltuose, tuomet kiaušinio plakinyje, galiausiai - džiūvėsėliuose. Sudėti į kepimo popieriumi išklotą skardą, paliekant tarpelius.
5.
Kepti iki 190 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 12 - 15 minučių, kol apskrus. Kepimo laiką reguliuokite pagal savo orkaitę.
Patarimai:
Jeigu norite, galima kepti ir keptuvėje įkaitintame aliejuje.
AUTORIUS: Jadvyga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kalėdų patiekalai
kūčių patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital