Traškūs avokado griežinėliai su raudonųjų kopūstų salotomis

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Traškūs avokado griežinėliai su raudonųjų kopūstų salotomis
Autorius apie receptą: Traškūs avokadai su gardžiomis kopūstų salotomis patiekti su morkų tortilijomis. Tikra spalvų ir skonių fiesta! Traškūs avokadai su gardžiomis kopūstų salotomis patiekti su morkų tortilijomis. Tikra spalvų ir skonių fiesta! Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
230 gramų švelnus tako padažas (naudojome Santa Maria)
6 vienetai tortilijos su morkomis (naudojome Santa Maria)
150 gramų konservuotų kukurūzų
120 gramų špinatų
0.5 vieneto melionų
1 sauja ridikų
1 šaukštas sviesto
1 šaukštas majonezo
1 šaukštas padažo (naudojome Santa Maria BBQ Sauce Sweet Chipotle)
Viršui:
3 vienetai avokadų
50 gramų prieskonių mišinio (naudojome Santa Maria traškiai vištienai)
1 šaukštas aliejaus
Salotoms:
0.5 vieneto raudongūžių kopūstų
1 vienetas žaliųjų citrinų
0.5 vieneto aitriosios paprikos (šviežios, žalios)
1 žiupsnelis druskos
pagal poreikį kalendros (šviežių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Įkaitinkite orkaitę iki 225°C.
2.
Supjaustytas avokado skilteles sudėkite į dubenį kartu su aliejumi ir prieskonių mišiniu. Atsargiai išmaišykite.
3.
Sudėkite avokadus ant riebalais pateptos skardos arba ant skardos su kepimo popieriumi. Kepkite kol apskrus, apie 10 min.
4.
Patiekite keptus avokadus morkų tortilijose su kitais priedais.
5.
Pakepinkite kukurūzus keptuvėje su sviestu ant vidutinės ugnies.
6.
Sumažinkite ugnį ir įmaišykite saldaus Chipotle aitriųjų paprikų padažo bei šlakelį majonezo.
7.
Patiekite kaip priedą prie takų.
8.
Raudonąjį kopūstą supjaustykite labai plonomis juostelėmis.
9.
Dubenyje sumaišykite su druska, žaliąją citrina, kalendra ir aitriosiomis paprikomis.
10.
Patiekite kaip salotas su takais.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
grilio patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital