"Traškučiai"

AUTORIUS:
Gaiva
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
"Traškučiai"
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
100 g margarino (arba 80 g augalinio aliejaus)
3/4 puodelio šalto pieno
1 valgomasis šaukštas cukraus
1 šaukštelis druskos
250 g kvietinių miltų
150 g ruginių miltų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Miltus sumaišome su druska, cukrumi.
Į dubenį su biriais produktais dedame kubeliais supjaustytą margariną (arba pilame aliejų) ir pieną. Maišome, o po to minkome tešlą.
Iškočiojame ją iki plono blyno.
Supjaustome kvadratėliais ar kitokiomis formomis, subadome šakute.
Kepame 180 laipsnių karštumo orkaitėje, kol pagelsta (~15-20 minučių).
AUTORIUS: Gaiva
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital