Traškios vištienos blauzdelės su gardžiu padažu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Traškios vištienos blauzdelės su gardžiu padažu
Traškios vištienos blauzdelės su gardžiu padažu
Traškios vištienos blauzdelės su gardžiu padažu
Traškios vištienos blauzdelės su gardžiu padažu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
Marinatui:
4 vienetai vištienos blauzdelių
1 šaukštas citrinos sulčių
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
1 šaukštelis balzaminio acto (tiršto)
1 šaukštelis sojos padažo
1 skiltelė česnako
1 šaukštelis agavos sirupo
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis pipirų
Apvoliojimui:
1 vienetas kiaušinių
50 gramų kukurūzų dribsnių
30 gramų miltinis mišinys („City Taste“ „AMERICAN BREADER MIX“)
2 šaukštai jogurto, natūralaus
1 šaukštas kvietinių miltų
1 žiupsnelis druskos
Padažui:
2 šaukštai majonezo
2 šaukšteliai skysto medaus
1 šaukštelis dižono garstyčių
1 šlakelis baltojo vyno acto
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis pipirų
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Sumaišykite visus vištienos marinatui skirtus ingredientus ir įtrinkite vištienos blauzdeles (blauzdelių odą galite palikti arba pašalinti). Palikite marinuotis bent 2 valandas ar ilgiau.
2.
Kukurūzų dribsnius šiek tiek pasmulkinkite grūstuvu.
3.
Jogurtą atskieskite vandeniu iki kefyro konsistencijos. Įberkite druskos.
4.
Vištienos blauzdeles apvoliokite miltuose, jei reikia, nubarstykite jų perteklių. Miltuotas blauzdeles merkite į jogurtą ir šiek tiek nuvarvinus dėkite į amerikietiško stiliaus miltinį mišinį. Blauzdeles lengvai pavartykite tarp rankų ir kepkite iki 180 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje 10 min.
5.
Kol blauzdelės kepa, iš kiaušinio ir 20 ml vandens paruoškite plakinį. Blauzdeles apvoliokite plakinyje, tuomet kukurūų dribsniuose ir grąžinkite į orkaitę. Kepkite dar 15–20 min.
6.
Padažui sumaišykite visus ingredientus ir patiekite su blauzdelėmis.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital