Traškios triušienos juostelės su daržovėmis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Traškios triušienos juostelės su daržovėmis
Traškios triušienos juostelės su daržovėmis
Traškios triušienos juostelės su daržovėmis
Traškios triušienos juostelės su daržovėmis
Autorius apie receptą: Šiandien pietums - triušis, nes oi kaip aš jo pasiilgau. Pietūs gavosi tikrai tokie ne tradiciniai, o net gi šventiniai. Šiandien pietums - triušis, nes oi kaip aš jo pasiilgau. Pietūs gavosi tikrai tokie ne tradiciniai, o net gi šventiniai. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
200 gramų triušienos (pjaustytos juostelėmis)
1 žiupsnelis malti baltieji pipirai
1 žiupsnelis džiovintų bazilikų
pagal skonį druskos
Apvoliojimui:
10 šaukštų kukurūzų dribsnių
1 vienetas kiaušinių
1 šaukštas kvietinių miltų
Garnyrui:
100 gramų vyšninių pomidorų
1 vienetas agurkų
4 vienetai ridikėlių
1 pundelis salotų
0.5 vieneto rausvųjų svogūnų
Padažui:
2 šaukštai graikiško jogurto
1 šaukštas grietinės
1 pundelis krapų (smulkintų)
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Triušienos mėsos juosteles perpjauname dar pusiau, kad išeitų plonos, pailgos juostelės. Pabarstome druska, pipirais, baziliku.
2.
Apvoliojimui kiaušinį mušame į dubenį ir paplakame šluotele.
3.
Kukurūzų dribsnius patriname tarp pirštų, kad sutrupėtų iki smulkesnių trupinių.
4.
Triušienos juosteles apvoliojame miltuose, paskui kiaušinio plakinyje ir tada kukurūzų dribsniuose. Dedame į kepimo popieriumi išklotą skardą.
5.
Kepame iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15 - 20 min.
6.
Daržoves nuplauname. Agurką ir ridikėlius supjaustome griežinėliais.
7.
Į lėkštę dedame salotų lapų, pjaustyto agurko, ridikėlių, beriame pomidoriukus. Šalia dedame iškepusias triušienos juosteles.
8.
Padažui graikišką jogurtą sumaišome su grietine, pagardiname druska ir smulkintais krapais. Padažą patiekiame atskirai, į jį galima dažyti triušienos juosteles, apšlakstyti salotas.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital