Traškios šokoladinės širdutės

AUTORIUS:
Tatjana
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
Traškios šokoladinės širdutės
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 puodelis pusiau saldaus šokolado gabaliukų
0,25 puodelio šviesaus sirupo (pakaitalas: medus)
2 šaukštai sviesto arba margarino
3 puodeliai traškių ryžių dribsnių
0,5 šaukštelio sviesto arba margarino
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1. Išklokite kepimo skardą kepimo popieriumi. Patepkite popierių 1/2 šaukštelio sviesto arba margarino. Atidėkite.
2. Sudėkite šokolado gabaliukus, sirupą ir 2 šaukštus sviesto arba margarino į kaistuvą, kurį pastatykite ant ugnies. Sumažinkite ugnį iki mažos. Visą laiką maišydami mediniu šaukštus virkite, kol šokoladas ir sviestas ištirps. Nuimkite kaistuvą nuo ugnies.
3. Į šokolado mišinį sudėkite ryžių dribsnius. Maišykite mediniu šaukštu, kol dribsniai bus vienodai padengti šokoladu.
4. Sudėkite šokolado ir dribsnių mišinį į paruoštą skardą. Suformuokite 30x15 cm dydžio stačiakampį. Padėkite į šaldytuvą 20 minučių arba iki kol truputį sukietės.
5. Supjaustykite mišinį į širdutes, naudodami širdelės formos sausainių formelę. Jei norite, galite papuošti kremu. Padėkite į šaldytuvą, iki sukietės; kiekvieną širdelę suvyniokite atskirai.
Iki patiekimo laikykite šaldytuve.
Išeiga: 8 arba 9 7 cm širdelių.
AUTORIUS: Tatjana
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Gedas
2011-02-14 20:54
Pasigaminau. Kad gautųsi panašus paviršius kaip foto, teko išlydyti kitą šokolado plytelę ir apipilti dribsnius. Patiekta su plakta grietinėle. Kas ragavo, patiko :) ATSAKYTI
Gedas
2010-11-14 23:04
Jeigu sirupo ir medaus neturiu, gal galima naudoti cukrų (kepant cukrų jis sudega, o čia virimas), juodą saldų šokoladą? Ir koks tas pusiau saldus šokoladas? (kiek esu skanavęs, visi saldūs) :) Beje, kažką girdėjau, kad šokoladas specifiškai kaitinamas, kad išliktų jo struktūra ir stingtų. Perkaitinus, jis nestingsta. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital