1. Išklokite kepimo skardą kepimo popieriumi. Patepkite popierių 1/2 šaukštelio sviesto arba margarino. Atidėkite.
2. Sudėkite šokolado gabaliukus, sirupą ir 2 šaukštus sviesto arba margarino į kaistuvą, kurį pastatykite ant ugnies. Sumažinkite ugnį iki mažos. Visą laiką maišydami mediniu šaukštus virkite, kol šokoladas ir sviestas ištirps. Nuimkite kaistuvą nuo ugnies.
3. Į šokolado mišinį sudėkite ryžių dribsnius. Maišykite mediniu šaukštu, kol dribsniai bus vienodai padengti šokoladu.
4. Sudėkite šokolado ir dribsnių mišinį į paruoštą skardą. Suformuokite 30x15 cm dydžio stačiakampį. Padėkite į šaldytuvą 20 minučių arba iki kol truputį sukietės.
5. Supjaustykite mišinį į širdutes, naudodami širdelės formos sausainių formelę. Jei norite, galite papuošti kremu. Padėkite į šaldytuvą, iki sukietės; kiekvieną širdelę suvyniokite atskirai.
Iki patiekimo laikykite šaldytuve.
Išeiga: 8 arba 9 7 cm širdelių.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)