Traškios krevetės

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Traškios krevetės
Traškios krevetės
Traškios krevetės
Traškios krevetės
Autorius apie receptą: Pagaminau tokį puikų užkandį, kad pavydžiu pati sau. Matote, būna ir taip! Pagaminau tokį puikų užkandį, kad pavydžiu pati sau. Matote, būna ir taip! Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
400 gramų karališkų krevečių (tigrinių, nevirtų, be kevalo)
1 žiupsnelis druskos
1 šaukštelis rūkytos paprikos miltelių
1 žiupsnelis česnako granulės
pagal poreikį aliejaus (kepimui)
Apvoliojimui:
1 vienetas kiaušinių baltymų
pagal poreikį panko džiūvėsėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Krevetes pabarstome druska, česnaku ir paprikos milteliais. Paliekame bent kelias minutes pasimarinuoti.
2.
Įkaitiname aliejų kepimui.
3.
Kiaušinio baltymą paplakame šakute, kol šis suputos.
4.
Krevetes mirkome į baltymą, apvoliojame džiūvėsėliuose ir dedame į įkaitintą aliejų.
5.
Kepame, kol krevetės krevetės taps gražios auksinės spalvos. Sudedame jas ant popierinių rankšluosčių, kad sugertų aliejaus perteklių.
6.
Patiekiame su mėgstamu padažu. Aš dažniausiai valgau su saldžiarūgščiu ir česnakiniu padažais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital