Traškios korėjietiškos morkytės

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Korėjietiškos morkytės
Autorius apie receptą: Tikras gardumynas garnyrui prie mėsos, vištienos ar šiaip kaip užkandis. Tikras gardumynas garnyrui prie mėsos, vištienos ar šiaip kaip užkandis. Jolanta, Visko po trupinėlį
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas morkų
75 mililitrai saulėgrąžų aliejaus
5 šaukštai obuolių acto
0.5 vieneto svogūnų
5 skiltelės česnako
3 šaukšteliai cukraus
1 šaukštelis druskos
0.5 šaukštelio maltos raudonosios paprikos
0.5 šaukštelio aitriosios paprikos miltelių
0.5 šaukštelio malto imbiero
0.5 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Morkas nuskutame ir sutarkuojame specialia tarka plonais šiaudeliais (jeigu neturite, tarkuokite stambia burokine). Česnako skilteles išspaudžiame į morkas, sudedame smulkiai pjaustytą svogūną, supilame actą ir prieskonius. Viską labai gerai permaišome.
2.
Aliejų gerai įkaitiname ir supilame į morkas, viską dar kartą gerai permaišome.
3.
Šiek tiek paslėgę statome į šaldytuvą parai ar bent nakčiai.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital