Traškios kopūstų salotos su kumpiu ir žirneliais

AUTORIUS:
Edita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Traškios kopūstų salotos su kumpiu ir žirneliais
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Šias salotas paruošti užtruksite vos 10 minučių, o nereikės jokių įmantrių ingredientų. Tad puikus pasirinkimas norint greitai ir skaniai. Puikiai tinka net ir švenčių Šias salotas paruošti užtruksite vos 10 minučių, o nereikės jokių įmantrių ingredientų. Tad puikus pasirinkimas norint greitai ir skaniai. Puikiai tinka net ir švenčių stalui. (...daugiau) Edita
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų kopūstų
340 gramų konservuotų žirnelių
250 gramų rūkyto kumpio (naudojau karšto rūkymo)
0.5 vieneto svogūnų (didesnio)
3 šaukštai majonezo (apytikriai)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Kopūstą supjaustyti plonomis juostelėmis, rūkytą kumpį supjaustyti nedideliais gabaliukais, svogūną susmulkinti, sudėti į dubenį.
2.
Nupilti skystį nuo žirnelių, o žirnelius suberti į dubenį su daržovėmis ir kumpiu.
3.
Į dubenį su daržovėmis įberti druskos, pipirų ir gerai išmaišyti, tuomet įdėti majonezo ir dar kartą gerai išmaišyti.
AUTORIUS: Edita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital